Πολιτική Εγγύησης

Πολιτική Εγγύησης

Τα προϊόντα MOSCHOS & SONS έχουν εγγύηση από την εταιρεία μας για κατασκευαστικά ελαττώματα δύο (2) χρόνια από την ημερομηνία αγοράς, εξαιρουμένης της αναμενόμενης φθοράς, της επιμετάλλωσης των κλειδιών, αποχρωματισμού του επιστόμιου και θάμπωμα ξύλου. Τα έξοδα αποστολής που σχετίζονται με την αντικατάσταση και την επιστροφή των προϊόντων που αποστέλλονται προς την εταιρεία μας είναι ευθύνη του αγοραστή. Για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος για επισκευή ή αντικατάσταση με εγγύηση, απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς η τιμολογίου. Η περίοδος εγγύησης ξεκινά από την ημερομηνία της αρχικής αγοράς των προϊόντων και δεν μεταβιβάζεται σε δεύτερο καταναλωτή.

Η πολιτική εγγύησης δεν επεκτείνεται σε προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά λόγω: αμέλειας, ακατάλληλης ή μη εξουσιοδοτημένης επισκευής, εκούσιας καταστροφής, ανωτέρας βίας, φθορά επιμετάλλωσης, ρωγμές ξύλου και αποχρωματισμός του επιστόμιου .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγύηση δεν καλύπτει τα ξύλινα μέρη των οργάνων. Οποιαδήποτε επισκευή για ρωγμές ή άλλες φθορές στο ξύλο θα πραγματοποιείται με οικονομική επιβάρυνση και δεν περιλαμβάνεται δωρεάν στην εγγύηση.

Η MOSCHOS & SONS διατηρεί το δικαίωμα, να καθορίσει εάν τυχόν ενέργειες που αξιώνονται βάσει της εγγύησης έχουν προκαλέσει ζημιά στο προϊόν και εάν καλύπτονται από αυτήν την εγγύηση. Τα προϊόντα θα επισκευαστούν ή θα αντικατασταθούν, κατά την αποκλειστική κρίση μας.

***Οι παραπάνω όροι εγγύησης ισχύουν και στα προϊόντα που δεν είναι κατασκευαστής η MOSCHOS & SONS με την χρονική διάρκεια που ορίζει ο κατασκευαστή τους.

Ο χρόνος διάρκειας εγγύησης του προϊόντος αναφέρεται ξεχωριστά σε κάθε προϊόν.

Η MOSCHOS & SONS θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε το προϊόν να επισκευαστεί και να σας επιστραφεί το συντομότερο δυνατό.

5% Έκπτωση
Με την πρώτη σας αγορά!
Εγγραφείτε και λάβετε το εκπτωτικό σας κουπόνι!
    ΕΓΓΡΑΦΗ